Manşetler

Oppo Inno Day 2020: Saat kaçta, nasıl canlı izlenir, neler bekliyoruz?

oppo inno day 2020
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo her yıl Inno Day adını verdiği bir etkinlik düzenliyor. Bu etkinlikte en sonunda bir biçimde piyasaya sunulan yeni teknolojileri görme imkanına erişiyoruz. Bu yenilikler arasında süper hızlı kablosuz veya kablolu şarj teknolojileri, yeni akıllı saatler, konsept telefonlar veya artırılmış gerçeklik tabanlı akıllı gözlükler bulunuyor.

Örneğin geçen yıl, Inno Day 2019 etkinliğinde Oppo ilk akıllı gözlüğünü göstermişti. Ancak telefonun pilinin yüzde 0’dan 27’ye sadece beş dakikada çıkmasını sağlayan bir hızlı şarj teknolojisini de göstermişti.

Bu yıl da, yani Oppo Inno Day 2020 etkinliğinde de, temelde yer alan teknolojileri daha da iyi hâle getirme eğilimi devam ediyor. Belki bir ya da iki tane konsept cihaz görebiliriz.

Oppo Inno Day etkinliği saat kaçta?

2020 yılında Inno Day etkinliği 17 Kasım Salı günü gerçekleştiriliyor. Etkinlik Çin’in Shenzhen şehrinden yayınlanacak ve yerel saatle 16.00’da başlayacak. Etkinliğin yaklaşık 90 dakika sürmesi bekleniyor. Oppo Inno Day 2020 etkinliği Türkiye saatiyle 11.00’de başlıyor.

Oppo Inno Day 2020 etkinliği nasıl izlenir?

Etkinliği izlemenin en iyi yolu bu sayfada yer alıyor. Aşağıda yer alan canlı yayın penceresi üzerinden bu etkinliği canlı olarak takip edebilirsiniz

Tabii ki, etkinliği takip etmenin başka yolları da var. Bunlardan bir tanesi Oppo’nun Twitter hesabını takip etmek olacaktır. Şirket, etkinliği sosyal medya platformu üzerinden de canlı yayınlayacağını kaydetti.

Aynı zamanda şirketin kendi web sitesinde bulunan Oppo Inno Day sayfası üzerinden de bu etkinliği canlı olarak izleyebilirsiniz.

Inno Day 2020 etkinliğinde neler bekleniyor?  

Oppo, Inno Day’de göreceğimiz bazı etkileyici teknolojilerin işaretlerini daha önce verdi. Şirket tek bir ürün kategorisine bağlı kalmayacak.

Öncelikle Oppo’nun esnek ekran barındıran telefonlarını göstermesini bekliyoruz. Twitter’da paylaştığı görüntüde şirket, kıvrılabilir ekranlı bir cihazı göstermişti.

Bu teoride TCL’in yılın başlarında gösterdiği konsept cihaza benziyor. Söz konusu cihazda ikiye katlanan bir ekran yerine kıvrılarak telefonun gövdesine saklanan bir ekran bulunuyordu.

Öte yandan Oppo, Inno Day 2019 etkinliğinde gösterdiği birinci nesil AR gözlüğünün güncellenmiş bir versiyonunu çıkaracağını açıklamıştı.

Bu iki yeni ürünün dışında, şirketin bir 5G akıllı saat ve yeni hızlı kablosuz şarj teknolojilerini duyurmasını bekliyoruz.

İLGİLİ HABERLER