Teknoloji

Oppo Find X7 serisinde uydu iletişimi özelliğini tek modelde sunacak

oppo find x7 pro oppo find x7 ultra

Oppo Find X7 serisi hakkında çıkan haberlerde şimdiye kadar odak noktasında Pro model bulunuyordu. Ancak şirketin bu serideki amiral gemisi başka bir cihaz olacak gibi görünüyor. Yeni bir sızıntıya göre, daha önce görülen sekizgen kamera modüllü model Oppo Find X7 Ultra’dan başkası değil.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, Find X7 Ultra uydu iletişimi desteğiyle gelecek. Oppo da daha önce Find X7 serisinde uydu iletişimi desteğinin bulunacağını belirtmiş ancak spesifik olarak bir model adı vermemişti. Son paylaşım, bu özelliğin sadece Ultra modelde bulunacağını, Find X7 ve X7 Pro’da ise sunulmayacağının işaretçisi olabilir.

Paylaşımda Find X7 Pro ve Ultra modellerinin kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin olduğu bilgisi de yer alıyor. 3x ve 6x periskop kameralar da bu telefonların ortak özellikleri arasında sayılıyor. Find X7’nin ise Dimensity 9300 işlemciyle geleceği ve bir adet 3x periskop kameraya sahip olacağı söyleniyor.

Oppo Find X7 Ultra’nın diğer detayları belirsizliğini koruyor

Oppo Find X7 Ultra hakkındaki diğer detaylar belirsizliğini koruyor. Ancak önümüzdeki dönemde bu modelle ilgili yeni bilgilerin gün yüzüne çıkması da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER