Manşetler

Oppo Find X2 Türkiye lansman etkinliğini izleyin [Canlı Yayın]

Oppo Find X2

Oppo amiral gemisi telefonu Find X2 modelini bugün Türkiye’de satışa sundu. Android telefonun Türkiye tanıtımı için Oppo Türkiye tarafından bir etkinlik düzenleniyor. Burcu Esmersoy’un sunuculuğunu yapacağı etkinlik saat 13.30’da başlıyor. Etkinlikte Oppo Türkiye Genel Müdürü Weijian Zhou’nun sözcülüğünde Türkiye’de yeni satışa çıkan amiral gemisi telefonun tanıtımı yapılacak.

Oppo Find X2 Türkiye tanıtım etkinliği internet üzerinden gerçekleştirilecek. Etkinliği aşağıdaki düğmeye tıklatarak YouTube üzerinde, saat 13.30 itibarıyla izleyebilirsiniz. 9 bin 999 TL’lik lansmana özel fiyatıyla Türkiye’de satışa çıkan telefonu GittiGidiyor gibi e-ticaret sitelerinden hemen sipariş edebilirsiniz.

OPPO FIND X2 TÜRKİYE LANSMANI CANLI YAYIN

Oppo Find X2
GittiGidiyor’dan satın alın

SATIN AL

Oppo Find X2 özellikleri

Oppo Find X2’nin 6.7 inç ekranı 1440 x 3168 piksel çözünürlüğe sahip. AMOLED ekran yüksek parlaklık sunuyor ve HDR10+ desteğini de barındırıyor. 120Hz yenileme hızı da başlıca özelliklerinden bir tanesi. Ekran içi parmak izi okuyucusu da başlıca özelliklerden bir tanesi. Cam, metal, seramik veya cam birleşimi bir yapıda gelen bu telefon IP54 ile sıvı sıçramalarına karşı dayanıklılık sunuyor.

Find X2’nin en önemli özelliklerinden bir tanesi Snapdragon 865 işlemciye sahip olması. 256 GB dahili hafıza ve 12 GB RAM de bu güçlü donanım paketini tamamlıyor. 4200 mAh kapasiteli pil ise hızlı şarj desteği sunuyor. Android 10 ile yüklü gelen telefonda Color OS 7 var.

Kamera tarafına baktığımızda ise arkada 48 megapiksel ana kamera, 13 megapiksel telefoto kamera ve 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera olmak üzere üç kameranın bulunduğunu görüyoruz. Önde ise 32 megapiksel selfie kamerası mevcut. 4K video kaydı da yapabiliyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER