Teknoloji

Oppo Find N2 120 Hz ekranlarla gelecek

oppo find n2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo Find N2 adını taşıyan yeni katlanabilir telefonunu yakında gözler önüne çıkarmaya hazırlanıyor. Tanıtım için geri sayım devam ederken, akıllı telefonla ilgili sızıntılara da yenileri ekleniyor. Bunların en yenisi, Oppo’nun merakla beklenen katlanabilir telefonunun ekranlarıyla ilgili.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, Find N2’nin 5.54 inç büyüklüğündeki dış ekranı 2120×1080 piksel çözünürlüklü Samsung E6 AMOLED panel olacak. Bu panelin yenileme hızının 120 Hz olduğu belirtildi.

7.1 inç büyüklüğündeki katlanabilir iç ekranda da yine Samsung E6 AMOLED panelin tercih edildiği konuşuluyor. Bu panelin çözünürlüğü ise 1920 x 1792 piksel olacak.

Find N2’nin her ekranının üstünde 32 megapiksel çözünürlüklü bir ön kamera yer alacak. Telefon üç arka kamerayla kullanıcıların karşısına çıkacak. 50 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya 48 megapiksel çözünürlüklü ultra geniş açılı kamera ve 32 megapiksel çözünürlüklü 2x telefoto kamera eşlik edecek.

Arka kameraların tamamı MariSilicon X görüntüleme işlemcisiyle desteklenecek. Oppo arka kameraların ince ayarında ve optimizasyonunda Hasselblad ile birlikte çalışacak.

Oppo Find N2 4520 mAh pille gelecek

Find N2’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4520 mAh kapasiteli pil verecek. Bu pil 67W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Telefonun kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Oppo Find N2’nin 14 Aralık’ta gerçekleştirilecek Oppo Inno Day etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER