Teknoloji

Oppo Find N katlanabilir telefon için yeni paylaşım

oppo katlanabilir telefon

Oppo, Find N adını taşıyacağı konuşulan ilk katlanabilir ekranlı telefonu için yeni bir paylaşım yaptı. GSM Arena sitesinin haberine göre, şirketin Weibo hesabından paylaşılan görselde telefon profilden görülüyor. Bu açıdan pek fazla şey görmek mümkün olmasa da, telefonun arkasında üçlü bir kamera sisteminin bulunduğu anlaşılıyor.

Find N’in kamera tasarımının akıllara Samsung’un katlanabilir ekranlı telefonu Galaxy Z Fold 3’ü getirdiği söylenebilir. Şirketin paylaşımında “Hem yeterince küçük hem de yeterince büyük bir katlanabilir ekranlı telefon” ifadesinin bulunması da göze çarpıyor.

Aynı görseli bir kez de Oppo’nun ürün şefliğini yürüten OnePlus kurucusu Pete Lau paylaştı. Lau, Find N’in Oppo’nun ilk katlanabilir ekranlı telefonu olacağını belirtti. Oppo yöneticisi, telefon için hazırlıkların dört yıldır devam ettiğini dile getirdi.

oppo find nOppo Find N, büyük ihtimalle 15 Aralık itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak. Çinli üreticinin 14-15 Aralık tarihlerinde gerçekleştireceği Inno Day etkinliğinde başka ürün ve konsept cihaz duyuruları yapması da bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER