Teknoloji

Oppo Find N 5G’nin ekran ve kameraları için yeni iddialar

oppo find n 5g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo’nun katlanabilir telefonunun Find N 5G adıyla resmiyet kazanabileceği iddiası bir süre önce gündeme gelmişti. Bu iddiayı paylaşan ünlü duyumcu Digital Chat Station, telefonla ilgili sızıntıları duyurmaya devam ediyor. Oppo Find N 5G hakkındaki sızıntıların en yenisi, telefonun ekranı ve kamerasıyla ilgili.

Find N 5G’nin de Samsung Galaxy Fold serisinin üyeleri gibi içe katlanan bir ekranla gelmesi bekleniyor. Dış ekranın yenileme hızının 60 Hz olacağı ve bu ekranın orta üst kısmında kameranın yerleştirildiği bir deliğin bulunacağı belirtiliyor.

Ana iç ekranda ise yenileme hızının 120 Hz seviyesine çıkabileceği ve kamera deliğinin ortadan sol üst kenara taşınabileceği söyleniyor. Bunlara ek olarak, parmak izi tarayıcısının da telefonun kenarında kullanıcıları karşılayacağı belirtiliyor.

Sızıntıda telefonun kameralarından da bahsediliyor. Telefonun dış ekranının üzerindeki ön kameranın 32 megapiksel çözünürlüklü olacağı söyleniyor. Arka panelde ise kullanıcıları üç arka kameranın karşılayacağı belirtiliyor. Burada ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği ifade edilirken, kamera çıkıntısının da Reno 6 serisine benzeyeceği konuşulanlar arasında yer alıyor.

Oppo Find N 5G olarak anılan katlanabilir ekranlı telefonla ilgili bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak yıl bitmeden resmiyet kazanması beklenen cihaz hakkında önümüzdeki günlerde yeni detaylar duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER