Teknoloji

Oppo Enco X2 sızıntısı tasarımı ve Dynaudio iş birliğini gösteriyor

oppo enco x2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo Enco X kablosuz kulaklık 2020’de tanıtılmıştı. Bu kulaklığın halefi de yakında resmiyet kazanacak gibi görünüyor. Oppo Enco X2 adını taşıması beklenen kulaklığa ait görsel, duyumcu Ice Universe tarafından paylaşıldı.

Oppo yeni kulaklığının tasarımında pek fazla değişikliğe gitmemiş gibi görünüyor. Kulaklığın taşıma kutusu tasarımı itibarıyla yine yassı ve yuvarlak bir taşı hatırlatıyor. Kulak içi tasarımdan da vazgeçmeyen şirket, Dynaudio ile iş birliğini de sürdürüyor.

Enco X2’nin taşıma kutusunun arkasında da Dynaudio markasını görmek mümkün oluyor. Danimarka merkezli bir şirket olan Dynaudio, Oppo’ya kulaklığın ses deneyimine ince ayar çekmesinde destek oluyor.

Enco X2’nin taşıma kutusunun kaplamasının mat mı yoksa parlak mı olacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Enco X’in taşıma kutusundaki gümüş çerçeve Enco X2’de görülmezken, üst taraftaki Oppo logosu varlığını koruyor. Kutunun alt kenarında USB-C girişinin bulunması da muhtemel görünüyor.

Oppo Enco X2 hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Kulaklığın teknik özellik bakımından Enco X’in olduğu seviyeden uzaklaşması beklenmiyor. Önümüzdeki dönemde kulaklığa dair yeni bilgilerin ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER