Teknoloji

Oppo yeni kulaklığını Reno 3 serisiyle birlikte tanıtacak

oppo enco free

Oppo Reno 3 serisinin tanıtım tarihi, bugün itibarıyla duyurulmuştu. Şirket, 26 Aralık’ta gerçekleştirilecek tanıtım etkinliğinde başka bir ürünü daha gözler önüne çıkaracak. Bu ürün, Oppo Enco Free adını taşıyan bir kablosuz kulaklık olacak.

Çinli üretici, Enco Free’nin ilk ipucunu bu hafta içinde gerçekleştirdiği Inno Day etkinliğinde vermişti. Oppo şimdi de kablosuz kulağın tasarımını ve farklı renk seçeneklerini gösteren görselleri paylaştı.

Enco Free tasarımı itibarıyla akıllara doğal olarak Apple’ın kablosuz kulaklığı AirPods’u getiriyor. Yine AirPods’unkine benzer bir şarj kutusu bulunan kulaklık için siyah, beyaz ve pembe olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunuluyor.

Oppo Enco Free hangi özelliklere sahip olacak?

Enco Free’nin şarj kutusunun ön tarafında bir LED ışık bulunuyor. Kutunun sağ tarafında ise bir eşleştirme butonu yer alıyor. Paylaşılan fotoğraflardan birisi, kulaklığın ayarlanabilir bir yarım kulak içi tasarıma sahip olacağını ve ekstra kulak içleriyle birlikte geleceğini gösteriyor.

Enco Free’nin teknik özellikleri şu an için belirsizliğini koruyor. Enco Q1’deki aktif gürültü engelleme özelliğinin Enco Free’de bulunup bulunmayacağı şu an için bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER