Teknoloji

Oppo Enco Buds Türkiye’de satışta, işte özellikleri ve fiyatı

oppo enco buds
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo, yüksek kalitede ve kristal netliğinde ses performansı sunduğunu kaydettiği en yeni tam kablosuz kulaklık modeli Enco Buds’ı tanıttı. Bu kulaklığın sızıntıları geçtiğimiz ilkbaharda görülmüştü. Oppo’nun belirttiğine göre, sadece kullanımı kolay olan bir kulaklıkla yetinmeyip daha farklı bir ürüne ihtiyaç duyuyorsanız, Oyun Modu işlevini kullanan profesyonel bir oyuncuysanız ya da yapay zekâ tabanlı gürültü azaltma teknolojisini ve uzun pil ömrünü önemsiyorsanız, Oppo Enco Buds tüm bu taleplere yanıt veriyor.

Oppo Enco Buds özellikleri

Oppo, gerçek kablosuz kulaklıkların kablosuz müzik dinlemenin ve oyun oynamanın keyfini çıkarmanızı sağladığına dikkat çekiyor. Enco Buds, şarj kutusunu açtığınızda telefonunuzla hızlı bağlantı kurulmasını destekliyor. Kulaklıklar, çift kulakta düşük gecikmeli Bluetooth iletimini destekleyen, hızlı ve kesintisiz bağlantılar sağlamak için parazit oluşumu ve bağlantı kesilmesi sorunlarını çözen Bluetooth 5.2 teknolojisini kullanıyor. Böylelikle gecikmesiz sesin keyfini rahatça çıkarabiliyorsunuz.

Enco Buds kablosuz kulaklık modeli, oyuncuların da bir numaralı tercihi olarak dikkat çekiyor. Oyunlardaki gecikmeyi etkili bir şekilde azaltabilen ve görsel-işitsel senkronizasyonu iyileştirebilen süper düşük 80 ms gecikmeli Oyun Modu’nu etkinleştirmek için kulaklıklara üç kez dokunmak yeterli. En iyi performansı alabilmek için kulaklıkların güvenli ve rahat bir şekilde kulaklara oturması gerekiyor. Oppo Enco Buds, farklı kulak boyutları için ergonomik olarak tasarlanmış 3 farklı kulaklık ucuyla geliyor.

Oppo Enco Buds, derin baslar veren 8 mm dinamik sürücünün yanı sıra daha net ayrıntılar ve daha yüksek ses kalitesi sunan AAC ses kodlama standardını kullanıyor. Sesleri kristal netliğinde duyabilmenizi sağlamak için Buds, çağrı esnasında kullanılabilen yapay zeka tabanlı gürültü azaltma özelliğine sahip. Bu özellik ortam sesleri ile insan sesleri arasında ayrım yapabiliyor, gürültüyü etkili bir şekilde azaltırken dışarıdan gelen önemli konuşmaların duyulmasına imkan tanıyor. Gürültülü bir yolculukta bile, konuştuğunuz kişi yanınızdaymış gibi sohbetin tadını çıkarabilirsiniz.

Toza ve suya dayanıklılık açısından IP54 sertifikasına sahip olan Oppo Enco Buds, spor salonundayken, işe gidip gelirken kısacası yaşamınızın her anında size eşlik ediyor. Akıllı kulaklık tam şarjla 6 saate kadar ve şarj kutusuyla kullanıldığında 24 saate kadar dinleme imkanı sunuyor. Sabah evden çıkmaya hazırlanırken 15 dakika şarj edip işe gidene kadar müziğin keyfini bir saat boyunca çıkarabilirsiniz.

Oppo Enco Buds Türkiye fiyatı

Beyaz renge sahip gerçek kablosuz kulaklık modeli Oppo Enco Buds’ın Türkiye’de tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 369 TL olarak belirlendi.

İLGİLİ HABERLER