Teknoloji

Oppo Enco Buds kulaklık sızan fotoğraflarda görüldü

oppo enco buds

Oppo’nun en yeni kablosuz kulaklığını gösteren fotoğraflar, ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşıldı. Oppo Enco Buds adını taşıyacağı söylenen kulaklık, Enco W11’in takipçisi olacağa benziyor. Enco Buds ve W11, görünüş ve tasarım bakımından hemen hemen aynı gibi görünüyor. Yeni kulaklığın Bluetooth 5.2 standardını destekleyeceği belirtiliyor.

Enco Buds, Samsung Galaxy Buds Plus’a da bir hayli benziyor. Bu benzerlik şarj kutusuna kadar uzanıyor. Fotoğraflarda kablosuz kulaklığın beyaz renk seçeneği görülürken, şarj kutusunun üzerindeki LED gösterge ışığı göze çarpıyor.

Enco Buds’ın selefi olarak tanımlanabilecek Enco W11’de tam şarj ile 5 saat boyunca müzik dinlenebiliyor. Şarj kutusu ise 20 saatlik bir ekstra kullanım süresi sağlıyor. IP55 toza ve suya dayanıklılık sertifikası, dokunmatik kontroller ve silikon kulaklık uçları da W11’in özellikleri arasında bulunuyor.

Şarj kutusu ise USB-C girişi üzerinden iki saat içinde dolduruluyor. Bunların Enco Buds’ta bulunmasının garanti olmadığını belirtmek gerekiyor.

Oppo Enco Buds için bilinenler şu an için sınırlı. Ancak fotoğrafların sızmış olması, resmi duyurunun çok uzak olmadığını düşündürüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER