Teknoloji

Oppo ColorOS 11 için tanıtım etkinliği düzenliyor

Android 11’in dağıtıma çıkmasının ardından Android telefon üreticileri de güncellemeyi kullanıcılarına ulaştırmak için harekete geçti. Özellikle Çinli üreticiler bu konuda ellerini çabuk tutacak gibi görünüyor. Bu grubun üyelerinden biri olan Oppo, Android 11 üzerine kurulu ColorOS 11 arayüzünün tanıtımını önümüzdeki hafta gerçekleştirecek.

ColorOS 11’in beta versiyonunun şimdiden dağıtıma çıktığını belirtmek gerekiyor. Find X2 ve Reno 3 Pro’nun küresel versiyonlarının kullanıcıları, şimdiden Oppo’nun en yeni arayüzünü test edebiliyor.

14 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek ve Türkiye saatiyle 12.00’da başlayacak etkinlikte ise ColorOS 11’in ne kadar farklı bir deneyim sunacağı detaylı biçimde anlatılacak. Hâlihazırda en güncel ColorOS sürümü olan ColorOS 7’den ColorOS 11’e geçilmesi biraz şaşırtsa da, Oppo’nun Android sürümleri ve ColorOS arasındaki bağlantıyı biraz daha kuvvetlendirmek istediği söylenebilir.

oppo coloros 11

Oppo, ColorOS 11 etkinliğiyle birlikte yeni Android sürümlerinin hızlı dağıtımı konusundaki iddiasını da göstermiş olacak. Bu hızın hem Oppo’nun mevcut müşterilerini hem de Android güncellemelerini hızlandırma konusuna ayrı bir önem veren Google’ı sevindireceği söylenebilir. Hızlı güncelleme dağıtımının Oppo’ya pazar payını artırma konusunda fayda sağlayacağını söylemek de yanlış olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER