Teknoloji

Oppo Band için Türkiye satış fiyatı belli oldu

Oppo Band fitness bileklikleri tanıtıldı, Oppo TV yolda

Oppo geçen yıl Oppo Watch modeliyle birlikte Türkiye’de ilk giyilebilir ürününü piyasaya sunmuştu. Şimdi bunu Oppo Band adlı yeni bir ürün daha izleyecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz hafta Türkiye’de satışa çıkan Reno 5 ve Reno 5 Lite modelleriyle birlikte bu giyilebilir ürün de Oppo Türkiye web sitesindeki yerini aldı. Akıllı bileklik türündeki bu ürünün satışları henüz başlamasa da, Turkcell’in online mağazası Pasaj üzerinde listelenmeye başladı. Böylelikle Oppo Band Türkiye fiyatı ortaya çıkmış oldu.

LOG’un haberine göre, Oppo Band için 349 TL’lik fiyat belirlendi. Bu fiyat akıllı bilekliğin normal versiyonu için veriliyor. Bilekliğin 28 dolarlık yurt dışı fiyatı varken, daha şık görünüme sahip metal çerçeveli versiyonu da 35 dolarlık bir fiyat etiketi barındırıyor.

oppo band

Oppo Band özellikleri

Oppo Band 1.1 inç, dikdörtgen biçimli AMOLED ekranla geliyor. Su geçirmeyen gövdeye sahip olan bu bileklikle uyku ve aktivite takibi yapılabiliyor. Birçok spor dalı için özel takip modları bulunuyor. Bununla birlikte sürekli kalp hızı ölçümü ve kanda oksijen düzeyi ölçümü de yapılıyor.

Oppo Band’in pili toplamda 12 günlük bir kullanım ömrü sunuyor. Ayrıca 1.5 saatte tamamen şarj edilebiliyor. Dahili NFC bağlantısı, desteklenen yerlerde temassız ödeme işlemlerine de olanak sağlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER