Teknoloji

Oppo A74 için resmi onaylar gelmeye başladı

oppo a74
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo A73‘ün takipçisinin çıkışının yaklaştığını gösteren resmi işaretler görülmeye başladı. Söz konusu akıllı telefon, tahmin edilebileceği üzere, Oppo A74 adıyla resmiyet kazanacak.

CPH2219 model numarasını taşıyan akıllı telefon, birden fazla kuruluşun onayını aldı. ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC), Hindistan Standartlar Bürosu, Endonezya’nın sertifikalandırma kurumu TKDN, Avrasya Ekonomik Komisyonu ve Wi-Fi Alliance telefon için onay veren kuruluşlar arasında bulunuyor.

Bütün bu onaylar, telefonun özellikleri konusunda fikir edinmeye de yardımcı oluyor. Sertifikalara göre, A74 kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacak. Android 10’u ColorOS 7’nin tamamlaması muhtemel görünüyor. Çin Kalite Sertifikası ise 33W hızlı şarj desteğini gösteriyor. A73’ün 4G versiyonu 30W, 5G versiyonu ise 18W şarj desteğiyle kullanıcıların karşısına çıkmıştı.

CPH2219’un bir 4G telefon olma ihtimali bir hayli yüksek görünüyor. Çünkü CPH2197 model numarasını taşıyan ve 5G desteğine sahip başka bir cihaz da onaylanmış durumda. Bu versiyonda 5000 mAh kapasiteli pilin bulunacağı görülüyor.

Oppo A74 5G’nin kutusundan Android 11 ve ColorOS 11 ile çıkacağı belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER