Teknoloji

Oppo A38 sessiz sedasız resmiyet kazandı

oppo a38

Geçtiğimiz hafta sızıntılarda boy gösteren Oppo A38 sessiz sedasız resmiyet kazandı. Şirketin Birleşik Arap Emirlikleri web sitesinde görülen telefon, sızıntıların da işaret ettiği gibi 50 megapiksel ana kamerayla geliyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nde aktif bir 5G şebekesi olmasına rağmen telefonda 5G desteğinin olmadığını belirtmekte fayda var.

A38’de 6.56 inç büyüklüğünde LCD ekran bulunuyor. HD+ çözünürlüklü ekranın yenileme ve dokunuş örnekleme hızı 90 Hz. Ekranın üstündeki damla çentikte ise 5 megapiksel ön kamera bulunuyor. Akıllı telefonun arkasında ise iki kamera kullanıcıları bekliyor. Burada 50 megapiksel ana kamerayı 2 megapiksel derinlik sensörü tamamlıyor.

Oppo’nun yeni telefonunda MediaTek Helio G85 işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun dahili depolama alanı kapasitesi ise 128 GB. Depolama alanının üstüne microSD kart desteği sayesinde 1 TB daha eklemek mümkün.

oppo a38

Oppo A38 5000 mAh pille geliyor

A38 ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pilinden alıyor. Bu pil, 33W SuperVOOC hızlı şarj desteğine sahip. Oppo’nun Birleşik Arap Emirlikleri ofisinden yapılan paylaşımda telefon için 2,5 yıl güncelleme sözü veriliyor.

oppo a38

Oppo A38 ile çift SIM kart kullanılabiliyor. 3.5 mm kulaklık jakı bulunan telefon Bluetooth 5.3 desteğine de sahip. Siyah ve altın rengi olmak üzere iki renk seçeneği bulunan telefonun fiyatı ve çıkış tarihi belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER