Teknoloji

Opera internet tarayıcısına kripto cüzdan geliyor – Video

opera kripto cüzdan

opera kripto cüzdanİnternet tarayıcısı Opera, tarayıcısının Android versiyonunun özel beta sürümleri içinde dahili bir kripto cüzdan aracının testlerini gerçekleştiriyor.

Şirketten gelen duyuruya göre, cüzdan ilk olarak ethereum desteğine sahip olacak, daha sonra da diğer kripto para birimleri desteklenecek. Eğer bu özellik hayata geçirilirse, ethereum yatırımcıları Opera’yı kullanarak paralarına daha kolay erişebilecekler.

Opera’nın bu hamlesi kripto para birimleri etrafında oluşan ilgi söndükten epey zaman sonra geldi. Aynı zamanda bu, bir başka küçük şirketin kullanıcıları çekmek amacıyla kripto para birimleriyle dost özellikler geliştirdiğine dair son örnek olarak kayıtlara geçti.

Aslında Opera daha önce de kripto para birimleriyle yakından ilgilendiğinin işaretlerini vermişti. Aynı zamanda kripto para hırsızlıklarına karşı yazılımı internet tarayıcılarına ekleyerek bu tür kötü faaliyetlere karşı önlemlere katkıda bulunmuştu.

Opera’nın söz konusu haberi duyurduğu blog sayfası, haberi hazırladığımız sırada kapalı durumdaydı. Bunun söz konusu duyuruyla bir ilgisinin bulunup bulunmadığı şimdilik bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER