Teknoloji

Önümüzdeki sonbaharda beklenen Windows Phone 7 Mango güncellemesiyle ilgili detaylar

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft’un üst düzey yöneticilerinden Joe Belfiore, AllThingsD’ye verdiği röportajda Windows Phone 7’nin Mango güncellemesiyle ilgili bazı detayları anlattı. Belfiore Mango’nun Internet Explorer 9 ile yeni bir internette gezinme deneyimi sunacağını, bunun yanında Twitter özelliklerinin bünyesine entegre edilmiş olduğunu tekrarladı.

Öte yandan, Mango kullanıcıların aynı anda birden fazla programı çalıştırmasına izin verecek, arkaplanda ses desteği de sunacak. Bu, kullanıcıların bir yandan internet radyo uygulamalarını kullanarak müzik dinlerken bir yandan da Windows Phone 7’nin diğer uygulamalarının kullanabileceği anlamına geliyor. Bu arada, Microsoft yazılım geliştiricilerinin telefonun jiroskop ve kamera özelliklerine erişmesine izin verecek, bunun sonucunda arttırılmış gerçeklik uygulamaları için kapı açılması hedefleniyor.

Belfiore’nin verdiği bilgiye göre Layar, Skype, Spotify ve Angry Birds’ün WP7 sürümleri Windows Marketplace mağazasına gelmek üzere. Ayrıca Microsoft yöneticisi Mango’nun önümüzdeki sonbahar aylarında sunulacağını da doğruladı.

İlgili – AllThingsD

İLGİLİ HABERLER