Teknoloji

OnePlus yeni konsept cihazını sergilemeye hazırlanıyor

OnePlus pad

OnePlus, Hindistan ofisinin Twitter hesabı aracılığıyla 3 Mart’ta gerçekleştireceği yeni tanıtımla ilgili kısa bir video yayınladı. Söz konusu video, şirketin tanıtacağı ürün hakkında pek fazla bilgi vermese de; OnePlus’ın Birleşik Krallık ofisinin Twitter paylaşımı ortadaki gizemi, kısmen de olsa, kaldırdı.

OnePlus’ın Hindistan ofisinin paylaşımında 3 Mart tarihi dışında somut bir veri edinmek pek mümkün olmuyor. Ancak Birleşik Krallık ofisinin paylaşımında sadece fotoğraflar ve “Bu havalı” ifadesi yer alıyor.

Fotoğraflara bakıldığında da OnePlus’ın neyi tanıtacağı konusunda bir fikir edinmek mümkün olmuyor. Telefon olmayan bu yeni konsept cihazın ne olabileceği konusundaki tahminler ise muhtelif. Ancak bir kullanıcının “zaman makinesi” tahmininin bunlar içinde en eğlencelisi olduğu söylenebilir.

OnePlus’ın merakla beklenen OnePlus 8 serisini mart veya nisan ayında tanıtabileceği söyleniyor. Ancak şirketin geçmiş çıkış takvimleri, mayıs ayının da hâlâ ihtimaller dahilinde olduğunu gösteriyor. Önümüzdeki dönemde seriye dair yeni haberler duymak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER