Teknoloji

OnePlus Watch için daima açık ekran seçeneği yolda

oneplus watch nord

OnePlus’ın ilk akıllı saati OnePlus Watch, yeni özelliklerle güncellenecek. Bu yeni özellikler arasında göze ilk çarpan ise daima açık ekran seçeneği oluyor. OnePlus’ın saat için hazırladığı yazılım güncellemesiyle kullanıcıların karşılaştığı başka sorunlara da çözüm getirilmesi amaçlanıyor. Kullanıcılar kalp atış hızı ve aktivite takibi gibi konulardaki şikayetlerini dile getirmişti.

Daima açık ekran seçeneğinin olmaması, OnePlus Watch’a dair önemli eksikliklerden biri olarak gösterilmişti. Dolayısıyla planlanan güncellemeler içinde bu özelliğin gelişi öne çıkıyor.

Daima açık ekranın varlığı bir akıllı saati muhteşem yapmaya yetmese de, en azından saat işlevini daha anlamlı hâle getiriyor. Daima açık ekranın OnePlus Watch’un iki haftalık pil ömrünü nasıl etkileyeceği şu an için belirsizliğini koruyor.

OnePlus Watch için planlanan yeniliklerin listesinin uzun olduğu söylenebilir. Android telefonların kameralarının kontrol edilebilmesi, yeni dil seçenekleri, tüm egzersiz modlarının kilidinin açılması, yeni yapay zekâ arayüzü gibi yenilikler listede göze çarpıyor. OnePlus, bu güncellemelerin çıkışı için bir takvim açıklamadı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER