Teknoloji

OnePlus Watch için daima açık ekran özelliği dağıtıma çıktı

oneplus watch nord
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus’ın akıllı saati OnePlus Watch için hazırladığı en son güncelleme, sözü daha önce verilen daima açık ekran özelliğini kullanıcılara getiriyor. Nisan ayında satışa sunulan akıllı saatte söz konusu özellik daha önce mevcut değildi.

Ancak OnePlus Watch’a daima açık ekran desteğinin gelişinin maliyeti oldukça büyük görünüyor. Bu özellik aktif hâle getirildiğinde akıllı saatin pil ömrü, normal süresinin yarısına iniyor.

OnePlus’tan bir süre önce yapılan açıklamada daima açık ekran özelliğinin gelişi müjdelenmişti. Şirketten verilen son bilgiye göre, B.48 adını taşıyan yeni güncelleme ilk etapta küçük bir kullanıcı grubuyla paylaşılacak. Geniş ölçekli dağıtım daha sonra gerçekleştirilecek.

B.48 güncellemesiyle OnePlus Watch’a başka özellikler de ekleniyor. Güncelleme sayesinde akıllı saati telefonun kamerası için deklanşör olarak kullanmak mümkün hâle geliyor. Maraton egzersiz modu, diğer iyileştirmeler, optimizasyonlar ve hata düzeltmeleri de paketin parçaları arasında bulunuyor.

Daima açık ekran özelliğinin gelişi, OnePlus Watch için önemli bir ekleme niteliğini taşıyor. Ancak bu özelliğin pil ömrünü ciddi anlamda etkilemesi, daima açık ekranın gücünü kıracak gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER