Teknoloji

OnePlus’ın ilk katlanabilir telefonu ile Oppo Find N2 arasında farklar olacak

oneplus katlanabilir telefon oneplus fold
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus V Fold ve V Flip adını taşıyan katlanabilir telefonlar hazırladığını daha önce açıklamıştı. Bu telefonların Oppo’nun katlanabilir telefonlarıyla aynı tasarımlara ve özelliklere sahip olacağı iddia edilmişti. Ancak yeni bir sızıntıya göre; V Fold, Oppo Find N2’den farklı bir cihaz olabilir.

Katlanabilir telefon pazarının 2023’te ciddi anlamda büyümesi öngörülüyor. OnePlus da uzun süredir bu pazara girmesi beklenen markalar arasında yer alıyor. Oppo’nun katlanabilir telefonlarının küresel pazara OnePlus markasıyla açılması da öngörülerden biriydi. Bu doğrultuda Oppo Find N2’nin de Çin dışında V Fold adıyla satılacağı iddiası gündeme gelmişti. Find N2 Flip’in ise Çin dışında kullanıcılarla buluştuğunu hatırlatmakta fayda var.

Ancak ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından yapılan son paylaşım, farklı bir durumu işaret ediyor; V Fold ve Find N2 arasındaki ortak noktaların tahmin edilenden daha az olacağının sinyalini veriyor.

OnePlus V Fold 2K çözünürlüklü katlanabilir ekranla gelecek

V Fold’un 2K çözünürlüklü büyük bir katlanabilir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Oppo Find N2’de 1920 x 1792 piksel Full HD+çözünürlüklü bir katlanabilir ekran bulunuyor. Bu da iki telefonun aynı katlanabilir ekranı paylaşmayacağı anlamına geliyor. Ekran çözünürlüğündeki fark, V Fold’un ekranınınFind N2’den daha büyük olacağını gösteriyor.

OnePlus V Fold ve V Flip katlanabilir telefonların kullanıcıların karşısına ne gibi özellikler çıkaracağı şu an için belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER