Teknoloji

OnePlus’ın yeni tableti testten geçti, önemli özellikleri doğrulandı

oneplus pad 2

OnePlus Pad 2 olduğu düşünülen OPD2404 model numaralı cihaz, Geekbench’in benchmark testinden geçti. Test sonucu telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin bulunduğunu gösteriyor. Kısa süre önce bu tabletin çıkışının ertelendiği iddiası da gündeme gelmişti.

Testten geçen versiyon Android 14 işletim sistemiyle çalışıyor ve işlemciye de 8 GB RAM eşlik ediyor. Ancak OnePlus’ın daha fazla bellek seçeneği sunmasına da kesin gözüyle bakılıyor. OnePlus OPD2404 testten tek çekirdek performansıyla 2103, çoklu çekirdek performansıyla da 6297 puan alıyor. Bu puanlar benzer donanımlara sahip cihazlarınkine kıyasla düşük olsa da, testten geçen cihazın üretim öncesi versiyon olabileceğini unutmamak gerekiyor.

oneplus pad 2

OnePlus Pad 2, Oppo Pad 3 ile aynı özelliklere sahip olacak

Test sonucu telefonun özellikleri konusunda başka bilgi vermiyor. Ancak dedikodulara göre bu tablet, Oppo Pad 3’ün yeniden adlandırılmış bir versiyonu olacak. Sızıntılara göre; Oppo Pad 3 Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 16 GB RAM, 512 GB depolama alanı, 1220p çözünürlüklü 12.1 inç LCD ekran gibi özelliklere sahip.

Oppo Pad 3’ün aynı zamanda 13 megapiksel arka ve 8 megapiksel ön kamerayla gelmesi bekleniyor. Tablete ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 67W hızlı şarj desteğine sahip 9510 mAh kapasiteli pilin vereceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER