Teknoloji

OnePlus-Oppo birleşmesine dair yeni detaylar ortaya çıktı

oppo oneplus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus CEO’su Pete Lau, geçtiğimiz hafta şirketinin Oppo ile olan entegrasyonunun daha kuvvetli hâle geleceğini açıklamıştı. Ancak bu daha güçlü entegrasyonun detayları konusunda somut bilgiler vermemişti. Ünlü duyumcu Evan Blass, “birleşme” olarak da tanımlanan bu yeni durumun detaylarını daha sade ifadelerle paylaştı.

Blass’ın verdiği bilgiye göre, bu entegrasyonla birlikte OnePlus, Oppo’nun bünyesindeki markalardan biri hâline gelecek. Buna ek olarak, Pete Lau da Oppo’da ürün şefliği görevine getirilecek. Lau, her iki markanın ürün stratejilerinden de sorumlu olacak.

Blass’ın ulaştığı şirket içi yazışmada “birleşme” ifadesinin açık biçimde kullanılması da dikkat çekiyor. Belgede “İki firmanın birleşmesiyle elimizde daha iyi ürünler yapmak için daha fazla kaynak olacak. Aynı zamanda operasyonlarımızı daha verimli şekilde yürüteceğiz” ifadeleri göze çarpıyor.

OnePlus ve Oppo, Ar-Ge birimlerini daha önce birleştirmişti. Yeni dönemde iki şirketin günlük operasyonların birleştirilmesine ve yenilenmesine odaklanılacak.

İLGİLİ HABERLER