Teknoloji

OnePlus Nord Watch için resmi paylaşım

oneplus nord watch
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus Nord Watch akıllı saat hakkındaki haberler çok uzun süredir etrafta dolaşsa da, bu ürün henüz resmiyet kazanmış değil. Ancak OnePlus’ın Hindistan ofisi tarafından yapılan bir paylaşım, beklenen duyurunun yakında gelebileceğini gösteriyor.

Paylaşılan görselde Nord Watch’un kare bir ekrana ve kavisli bir gövdeye sahip olduğu anlaşılıyor. Kayış ve gövdenin birleştiği bağlantı noktalarının belirginliği de ayrıca göze çarpıyor. Silikon kayış da görselde fark edilenler arasında yer alıyor.

Görselde görülen ürünün bir akıllı saat mi yoksa gelişmiş bir fitness bilekliği mi olacağı belirsizliğini koruyor. OnePlus’ın akıllı fonksiyonlarının eksikliğine rağmen OnePlus Watch‘u da “akıllı saat” olarak tanımladığı biliniyor.

Benzer bir durumun OnePlus Nord Watch için tekrarlanması da ihtimaller arasında yer alıyor. Nord serisi altındaki bu cihazın OnePlus Watch’a kıyasla daha uygun bir fiyat karşılığında satılması bekleniyor. OnePlus’tan daha fazla detay geldikçe Nord Watch hakkında daha somut bir fikir edinmek mümkün olacaktır.

İLGİLİ HABERLER