Teknoloji

OnePlus Nord Watch akıllı saat için şimdiye kadarki en net işaret

oneplus watch nord
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus için 2022 oldukça hareketli geçiyor. Adeta düzenli aralıklarla yeni ürünler duyuran şirket, bir taraftan da giyilebilir ürün portföyünü genişletmek için çalışıyor. Bu doğrultuda tanıtılması beklenen ürünlerden biri olan OnePlus Nord Watch akıllı saat için yeni bir işaret daha geldi.

OnePlus akıllı saat pazarına OnePlus Watch ile girmişti. Ancak akıllı saate gelen yorumlar genel itibarıyla şirketi sevindirecek tarzda değildi. OnePlus Watch’un aceleye gelmiş bir ürün olduğu belirtilirken; üçüncü taraf yazılımların eksikliği, akıllı özelliklerin son derece az olması, hatalar ve egzersiz takibinin doğru yapılmaması gibi konular da saatin düşük puan almasına yol açmıştı.

İlk denemesinde pek iyi yorumlarla karşılaşmayan OnePlus’ın Nord Watch isimli yeni bir saat üzerinde çalıştığına dair haberler de bir süredir etrafta dolaşıyordu. Akıllı saate dair detaylar belirsizliğini korusa da, saatin ismi OnePlus’nın internet sitesinde kısa bir süreliğine görüldü.

Bu sızıntı saatin özellikleri konusunda bir detay barındırmıyor. Ancak Nord Watch’un varlığını kanıtlayan bir unsur olması açısından önem taşıyor.

OnePlus Nord Watch yılın ikinci yarısında OnePlus Nord 3 ile birlikte gözler önüne çıkabilir. Ancak OnePlus’ın ajandasında Nord ailesine yeni üyelerin ekleneceği başka bir etkinlik daha var. Şirketin 28 Nisan’da gerçekleştireceği etkinlikte Nord Buds kablosuz kulaklığı, Nord CE 2 Lite ve 10R modellerini tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİLİ HABERLER