Teknoloji

OnePlus Nord N200 sadece bir büyük güncelleme alacak

oneplus nord n200

OnePlus Nord N200 geçtiğimiz hafta resmen gözler önüne çıksa da, hâlâ OnePlus’ın sitesinde boy göstermiş değil. Ancak akıllı telefonu ABD’de 25 Haziran’dan itibaren T-Mobile aracılığıyla satın almak mümkün olacak. Telefonun bu tarihten itibaren ön siparişe çıkması beklenirken, telefonun diğer ülkeler de satışa sunulup sunulmayacağı belirsizliğini koruyor.

Kısacası Nord N200’e dair pek çok detay karışık. Ancak OnePlus’ın güncelleme takvimi şimdiden netleşmiş gibi görünüyor. Şirket, Nord N200’ün sadece tek bir büyük Android güncellemesi alacağını belirtti.

Akıllı telefon kutusundan Android 11 ile çıkacak. Bu da telefonun bir noktada Android 12 ile güncelleneceği ve daha ötesine geçemeyeceği anlamına geliyor. OnePlus geçtiğimiz yıl çıkarttığı Nord N10 ve N100 modelleri için de sadece tek bir büyük Android güncellemesi sözü vermişti.

OnePlus Nord N200 için bir yıl daha güvenlik yaması çıkarmaya devam edecek. Nord N200 toplamda üç yıl boyunca güvenlik güncellemelerini alacak. Ancak bu güncellemelerin ne sıklıkla yayınlanacağı belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER