Teknoloji

Yeni OnePlus Nord 4 sızıntısı tasarımı ve özellikleri doğruluyor, fiyatı gözler önüne seriyor

oneplus nord ce4

OnePlus Nord CE4, 1 Nisan’da resmiyet kazanacak. Tanıtım tarihi yaklaştıkça akıllı telefonla ilgili yeni detaylar da gün yüzüne çıkıyor. Bunların en yenisi hem telefonun tasarımına hem de özelliklerine kapsamlı bir bakış atmayı sağlıyor.

Nord CE4’ün 6.7 inç büyüklüğünde 120 Hz LPTS AMOLED ekranla gelmesi bekleniyor. Telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 işlemcinin bulunmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Bu işlemciye 8 GB LPDDR4X RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 128 veya 256 GB olacak. Depolama alanını microSD kart desteğiyle genişletmek de mümkün olacak.

Akıllı telefonda ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü Sony Lytia LYT-600 sensör üstlenecek. Optik görüntü sabitleme özellikli bu kameraya 8 megapiksel çözünürlüklü ultra geniş açılı Sony IMX355 sensör eşlik edecek. Telefonun önünde ise 16 megapiksel kamera kullanıcıları karşılayacak.

Nord CE4’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi 100W şarj destekli 5500 mAh pil verecek. Kutusundan Android 14 ve OxygenOS 14 ile çıkacak olan telefonun renk seçenekleri ise Seladon Mermer ve Krom Siyahı adını taşıyor.

Bu özelliklerin büyük kısmının yeni olmadığını belirtmek gerekiyor. OnePlus daha önce işlemciyi, RAM kapasitesini, maksimum depolama alanını, ekran çözünürlüğünü ve yenileme hızını, iki renk seçeneğini doğrulamıştı. Buna ek olarak, şarj hızının da ipucu verilmişti.

OnePlus Nord CE4 için ne kadar ödemek gerekecek?

Son sızıntı, telefonun Hindistan’daki satış fiyatı konusunda da bilgi veriyor. OnePlus Nord CE4, Hindistan’da 24999 rupiden (9688 TL) başlayan fiyatlarla satılacak. Bu fiyat karşılığında 128 GB depolama alanı sunulacak. 256 GB depolama alanı isteyenlerin ise 26999 rupi (10463 TL) ödemesi gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER