Teknoloji

OnePlus Nord CE4’ün şarj, bellek ve depolama detayları paylaşıldı

oneplus nord ce4

OnePlus Nord CE4, 1 Nisan’da Hindistan’da gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun önemli özellikleri ise tanıtımdan önce duyurulmaya devam ediyor. OnePlus daha önce Nord CE4’ün Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 işlemciyle geleceğini duyurmuştu. Koyu Krom ve Seladon Mermer renk seçenekleri de daha önce açıklanmıştı. OnePlus, Nord CE4 hakkında yeni bilgiler de paylaştı.

Son paylaşımında telefonun şarj yeteneklerine odaklanan OnePlus, hazırladığı özel mikro siteyle de Nord CE4’ün bellek ve depolama alanı kapasitelerini takipçilerine duyurdu.

OnePlus Hindistan, X hesabından yapılan paylaşımda Nord CE4’ün şimdiye kadarki en hızlı şarj olan Nord telefonu olduğu belirtiliyor. Bu da şarj hızının Nord 3’ten daha yüksek olduğu anlamına geliyor. Nord 3, 80W kablolu şarj desteğiyle kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Şirket, sadece 15 dakikalık bir şarj işleminin tüm günü çıkarmaya yeteceğinin altını çiziyor.

OnePlus’ın paylaşımı, Nord CE4’ün tıpkı OnePlus 12 ve 12R modelleri gibi 100W şarj desteğine sahip olacağını düşündürüyor. Bunun orta segmentte konumlanan bir telefon için ciddi bir doping olacağı söylenebilir.

OnePlus Nord CE4, 8 GB RAM ile gelecek

OnePlus’ın mikro sitesine bakıldığında telefonda Snapdragon 7 Gen 3’e 8 GB RAM’in eşlik edeceği görülüyor. Depolama alanı için maksimum seçeneğin ise 256 GB olacağı belirtiliyor. Baz versiyonun da 128 GB depolama alanıyla geleceği tahmin ediliyor. Depolama alanının üstüne microSD kart desteğiyle 1 TB daha koymak mümkün hâle gelirken, 8 GB RAM genişlemesi de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

OnePlus Nord CE4 hakkında şimdilik doğrulanan başka bir detay bulunmuyor. Ancak OnePlus’ın daha önce de yaptığı gibi tanıtım öncesinde telefonla ilgili yeni bilgileri küçük parçalar hakkında paylaşmaya devam etmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER