Teknoloji

OnePlus’tan uygun fiyatlı yeni kablosuz kulaklık: Nord Buds CE

oneplus nord buds ce
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus’ın gündemindeki en önemli madde 3 Ağustos’ta gerçekleştirilecek 10T tanıtımı. Ancak şirket yeni akıllı telefonundan önce başka bir ürünün duyurusunu yaptı. OnePlus Nord Buds CE kablosuz kulaklık gözler önüne çıktı.

OnePlus’ın uygun fiyatlı yeni kulaklığı ilk olarak Hindistan’da satışa sunulacak. Şirketin Hindistan ofisinden verilen bilgiye göre, Nord Buds CE 2299 rupi (522 TL) karşılığında satılacak.

Nord Buds CE, bir süre önce tanıtılan Nord Buds’a kıyasla daha uygun fiyatlı bir alternatif olarak tanımlanabilir. Nord Buds’ın Batı pazarlarında uygun fiyatlı bir seçenek olarak konumlandırılması, Nord Buds CE’nin Batı’ya açılmasının pek muhtemel olmadığını düşündürüyor. Ancak henüz bu konuda net bir işaret olmadığını belirtmek gerekiyor.

OnePlus’tan verilen bilgiye göre, Nord Buds CE suya ve tere karşı dayanıklılık için IPX4 sertifikasına sahip olacak. Hem AAC hem de SBC formatlarını destekleyen kulaklık, 10 metre menzil ve Bluetooth 5.2 desteğiyle geliyor.

Nord Buds CE ile 4,5 saat boyunca müzik dinlenebiliyor veya 3 saat boyunca telefonda konuşulabiliyor. 10 dakikalık bir şarj 80 dakika boyunca müzik dinlemeye yetiyor.

OnePlus Nord Buds CE sadece telefon görüşmeleri için gürültü engelleme özelliği sunuyor. Kulaklık için gri ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği mevcut.

İLGİLİ HABERLER