Teknoloji

OnePlus Clover benchmark testinden geçti, özellikleri görüldü

OnePlus Nord Google'ın Mesajlar ve Telefon uygulamalarıyla gelecek clover
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus’ın giriş segmentinde konumlanan yeni bir telefon çıkarmaya hazırlandığına dair haberler bir süre önce gündeme gelmişti. OnePlus Clover olarak anılan bu telefonla ilgili işaretler de netleşiyor.

MySmartPrice’ın haberine göre, Clover şimdiden Geekbench’in benchmark testinden geçti. OnePlus BE2012 model numarasıyla teste giren telefonun bazı teknik özellikleri de bu sayede ortaya çıktı.

Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 460 işlemci yer alıyor. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. Telefon tek çekirdek testinden 245, çok çekirdek testinden ise 1174 puanla ayrıldı.

oneplus cloverOnePlus Clover’da 6.52 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü bir ekranın bulunması bekleniyor. 64 GB dahili depolama alanına sahip olacağı söylenen telefonda üçlü bir kamera sisteminin yer alacağı söyleniyor. Burada 13 megapiksel ana kameraya 2 megapiksel çözünürlüklü iki kameranın daha eşlik etmesi bekleniyor. 18W şarj desteğine sahip 6000 mAh pil, arka panele yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı ve kulaklık jakı da konuşulan diğer özellikler arasında bulunuyor.

OnePlus Clover hakkındaki sızıntı ve dedikoduların önümüzdeki dönemde artması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER