Teknoloji

OnePlus CES 2020 kapsamında özel etkinlik düzenleyecek

oneplus ces 2020

OnePlus, CES 2020 kapsamında düzenleyeceği özel etkinlik için davetiye gönderimine başladı. Davetiyede etkinliğin 7 Ocak tarihinde ABD’nin Las Vegas şehrindeki Wynn isimli otelde gerçekleştirileceği belirtiliyor.

Etkinliğin amacı ve yapısı konusunda hâlihazırda bir şey söylemek mümkün değil. Ancak bu yine de davetiyenin tamamen belirsiz ve ipuçlarından yoksun olduğu anlamına gelmiyor.

Davetiyede sadece etkinliğin tarihi belirtilse de, kullanılan renk sayesinde bazı çıkarımlar yapılabiliyor. Davetiyedeki hakim renklerin turuncu ve siyah olması, OnePlus’ın McLaren versiyonu amiral gemisi cihazlarını akıllara getiriyor.

OnePlus’ın McLaren versiyonu cihazları, en üst düzey teknik özellikleri barındırıyor. Şirketin bu yolda ilerleyerek 5G desteğine sahip yeni bir cihazı da gözler önüne çıkarabileceği düşünülüyor. Etkinlik davetiyesinin Twitter’da bir 5G analisti tarafından paylaşılması da bu ihtimali kuvvetlendiriyor. OnePlus TV’nin daha geniş ölçekte satışa sunulması da olası seçeneklerden biri olarak değerlendiriliyor. Bu tahminlerden hangisinin doğru olduğunu görmek için 7 Ocak’taki OnePlus CES 2020 etkinliğini beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER