Teknoloji

OnePlus’tan yeni kablosuz kulaklık: Buds V tanıtıldı

oneplus buds v

OnePlus Buds V adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığını Çin’de yeni akıllı telefonu Ace 3V ile birlikte gözler önüne çıkardı. 12.4 mm titanyum kaplı sürücülerle gelen Buds V, kullanıcılarına üç adet ön ayarlı ses modu sunuyor.

Bu modlar Dengeli, Derin Bas, Net & Parlak olarak adlandırılmış. Dolby Panoramic Sound efekti de kapsayıcı bir ses deneyimi sunuyor. Buds V, 94 ms gecikme ve Bluetooth 5.3 desteğiyle geliyor.

Tek şarjla 8 saat kullanım süresi vadeden Buds V’nin pil ömrü şarj kutusuyla 38 saate kadar çıkıyor. 1 saatlik şarj, 5 saat boyunca kesintisiz kullanım sağlıyor. Her bir kulaklık topuzu tartıda 4.3 gram çekiyor. Suya ve toza karşı IP55 dayanıklılık sertifikasıyla geliyor. Renk seçenekleri ise siyah, beyaz ve mavi olarak sıralanıyor.

oneplus buds v

Kulak topuzlarının üstüne dokunarak çalan müzik ve çağrılar yönetilebiliyor, şarkılar arasında geçiş yapılabiliyor. Ses kontrollerini ise Hey Melody uygulaması üzerinden eklemek gerekiyor. Kutudan çıkan ayarlara göre, tek dokunuş müziği başlatıyor veya durduruyor. Çift dokunuş bir sonraki şarkıya geçerken, üçlü dokunuş da bir önceki şarkıya dönmeyi sağlıyor.

oneplus buds v

OnePlus Buds V için ne kadar ödemek gerekiyor?

OnePlus Buds V, Çin’de 149 yuan karşılığında (659 TL) satılacak. Kablosuz kulaklığın Çin dışında Nord Buds adıyla satılması muhtemel görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER