Teknoloji

OnePlus Buds Pro kablosuz kulaklığın tanıtım tarihi belli oldu

oneplus buds pro

OnePlus 22 Temmuz’da yeni akıllı telefonu Nord 2’yi tanıtacak. Ancak bu etkinlikte tanıtılacak tek ürün Nord 2 olmayacak. OnePlus Buds Pro kablosuz kulaklık da bu etkinlikte resmiyet kazanacak.

Konuyla ilgili açıklama, OnePlus’ın Ar-Ge şefi Kinder Liu’dan geldi. Liu, Buds Pro’da uyarlanabilir gürültü engelleme özelliğinin bulunacağını ve üç mikrofonla harici seslerin kontrol edilebileceğini belirtti. Buna ek olarak, kulaklık ses yüksekliğini 15 ila 40 desibel arasına çekebilmek için otomatik olarak karşı frekanslar da üretebilecek.

OnePlus’ın yeni kablosuz kulaklığı tasarım olarak AirPods Pro’ya benziyor gibi görünüyor. Kulaklıkta mat ve parlak kaplama bir arada tercih ediliyor. Topuz kısımlarında mat, sap kısımlarında ise metalik parlak kaplama bulunuyor.

Liu’nun verdiği bilgiye göre, OnePlus bu tasarım için iletken olmayan vakum metalleştirme teknolojisinden faydalanıyor. Böylelikle plastik kaplama yüzeyde metalik bir görüntü elde etmek mümkün oluyor.

OnePlus Buds Pro’nun pil kapasitesi bilinmese de, şarj kutusuyla birlikte toplam pil ömrünün 28 saat olacağı belirtildi. Aktif gürültü engelleme özelliği kapatıldığında ise süre 38 saate çıkacak.

Şarj kutusunun pili USB-C girişi üzerinden doldurulacak ve Warp Charge teknolojisin destekleyecek. Böylelikle 10 dakikalık bir şarj, 10 saatlik bir kullanım süresi sağlayacak. OnePlus Buds Pro ile ilgili diğer bilgileri öğrenmek içinse 22 Temmuz’u beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER