Teknoloji

OnePlus Buds Pro 2 kablosuz kulaklık tanıtıldı

oneplus buds pro 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus yeni amiral gemisi OnePlus 11 ile birlikte bir ürünü daha tanıttı. Gelişmiş gürültü engelleme özelliğiyle gelen OnePlus Buds Pro 2 kablosuz kulaklık da aynı etkinlikte gözler önüne çıktı. Dolby Atmos uzamsal ses ve Dynaudio desteği de kulaklığın özellikleri arasında yer alıyor.

Buds Pro 2, geçtiğimiz yıl tanıtılan OnePlus Buds Pro’nun takipçisi. OnePlus yeni kablosuz kulaklığında da çift tonlu kulaklık tasarımından ve mat taşıma kutusundan vazgeçmiyor. 11 mm dinamik sürücülere sahip olan Buds Pro 2, Bluetooth 5.3 desteğiyle geliyor. Aktif gürültü engelleme özelliği sayesinde dış sesi 48 desibel indirmek mümkün oluyor. Kulaklığın her bir topuzunda gürültü engelleme ve ses iletimi için üç mikrofon bulunuyor.

Buds Pro 2 AAC, SBC ve LC3 ses codec’lerini destekliyor. LHDC 5.0 desteği içinse daha sonra yayınlanacak bir yazılım güncellemesini beklemek gerekiyor. Oyunlar için gecikme süresini kısaltan özel bir mod barındıran Buds Pro 2, yeni Oppo ve OnePlus cihazları için çift bağlantı ve cihazlar arasında hızlı geçiş desteğine sahip.

OnePlus Buds Pro 2 kablosuz şarj desteğine sahip

Aktif gürültü engelleme özelliği kapatıldığında Buds Pro 2 şarj kutusuyla birlikte 39 saatlik bir pil ömrü sunuyor. Şarj kutusunu USB-C girişi üzerinden veya kablosuz olarak doldurmak mümkün.

oneplus buds pro 2

OnePlus Buds Pro 2 siyah ve yeşil renk seçenekleriyle 899 yuan (2449 TL) karşılığında satılacak. Çin’de ön siparişe çıkan kulaklık, 9 Ocak itibarıyla raflardaki yerini alacak. Uluslararası tanıtım içinse 7 Şubat’ı beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER