Teknoloji

OnePlus Ace’in yeni versiyonu sızan fotoğrafla görüldü

oneplus ace

OnePlus Ace kısa süre önce tanıtılmıştı. Akıllı telefonun Racing Edition isimli versiyonu da yakında resmiyet kazanacak gibi görünüyor. Daha önce PGZ110 model numarasıyla kayıtlarda boy gösteren OnePlus Ace Racing Edition, şimdi de gerçek hayattan bir fotoğrafla görüldü.

Racing Edition’ın arka kamera modülünün standart Ace’inkinden farklı olması dikkat çekiyor. Kamera modülünde aynı büyüklükte dört kesik bulunuyor. Ancak modüldeki sensör sayısı üç.

Burada 64 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel sensörün eşlik edeceği belirtiliyor. Arka panelin dokulu bir yüzeye sahip olduğu da görsel sayesinde anlaşılıyor.

oneplus ace racing editionTENAA kayıtlarına göre, OnePlus Ace Racing Edition 6.59 inç büyüklüğünde IPS LCD ekran bulunuyor. Full HD+ çözünürlüklü bu ekranın üstünde 16 megapiksel çözünürlüklü ön kameranın olduğu belirtiliyor. Telefonun kalbinde ise MediaTek’in Dimensity 8100 işlemcisinin bulunacağı konuşuluyor. Bu işlemciye 8 veya 12 GB RAM’in eşlik edeceği söyleniyor. Telefonun depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 olarak sıralanıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER