Teknoloji

OnePlus 9 serisi Leica kameralarla gelebilir

oneplus 8t 8 9 lite

OnePlus, akıllı telefonlarının kameraları için Huawei’nin yolundan gidecek gibi görünüyor. Yeni bir iddiaya göre; Çinli üretici kamera konusunda Leica ile iş birliği yapacak. Bu iş birliğinin OnePlus 9 serisiyle hayata geçmesi muhtemel görünüyor.

Bu iddiayı @Rodent950 rumuzlu Twitter kullanıcısı gündeme getirdi. Söz konusu paylaşımda bazı telefon üreticileri ve iş birliği yaptıkları optik şirketleri gösteriliyor. Huawei ve OnePlus’ın karşısında Leica, Nokia ve Vivo’nun karşısında ise Zeiss ismi görülüyor. Zeiss ve Vivo arasındaki iş birliği kısa süre önce resmiyet kazanmıştı.

Huawei ve Leica iş birliği, muhteşem akıllı telefon kameralarının ortaya çıkmasını sağlamıştı. Eğer iddialar doğruysa, OnePlus da neredeyse ilk günden bu yana arkada olduğu bir alanda önemli bir gelişim imkanı yakalayacak. OnePlus ve Leica arasındaki olası ortaklığın Huawei ve Leica’nın ilişkisini nasıl etkileyeceği ise en önemli merak konusu olacaktır.

Leica ve OnePlus iş birliğinin ilk halkası olması beklenen OnePlus 9 için henüz resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak daha önce çıkan haberlerde serinin mart ayı içinde tanıtılabileceği belirtilmişti.

İLGİLİ HABERLER