Teknoloji

OnePlus 9 ve 9 Pro’nun renk seçenekleri ortaya çıktı

oneplus 9 pro

OnePlus 9 ve 9 Pro, 23 Mart’ta resmen gözler önüne çıkacak. Ancak akıllı telefona dair pek çok detay şimdiden internete sızmış durumda. Bu sızıntılara son olarak akıllı telefonların renklerini gösteren fotoğraflar eklendi. Bunlara ek olarak, OnePlus CEO’su Pete Lau akıllı telefonlarda Sony’nin IMX789 kamera sensörünün bulunacağını açıkladı.

OnePlus 9 serisinin iki üyesi, Geekbench’in benchmark testinden de geçti. Benchmark testinin sonuçları, her iki akıllı telefon için de 12 GB RAM seçeneğinin sunulacağını gösteriyor.

OnePlus 9 kullanıcıların karşısına üç renk seçeneğiyle çıkacak. Bu renk seçenekleri mavi, mor ve siyah olacak. Hasselblad ile birlikte hazırlanan üç arka kamera ve çift tonlu LED flaş fotoğraflarda görülüyor. Telefonun ön paneli ise kenarlara kavis yapan 2.5D camla kaplı.

OnePlus 9 Pro’nun arkasında ise yine Hasselblad ile birlikte hazırlanan dörtlü bir kamera sistemi bulunuyor. Telefonun ön paneli ise standart OnePlus 9’la hemen hemen aynı görünüyor. Siyah, beyaz ve yeşil renk seçeneklere sahip telefonun cam arka panel ve kablosuz şarj desteğiyle gelmesi bekleniyor.

OnePlus 9 serisinde ultra geniş açılı kamera olarak 48 megapiksel IMX766 sensörün kullanılacağı biliniyordu. Pete Lau ise ana kamera işlevini görecek IMX789 sensörle ilgili bilgi verdi. Bu sensör 4K 120 fps video kaydı yapabilecek. Buna ek olarak, OnePlus 9 Pro 12-bit RAW fotoğraflar çekmeyi mümkün kılan Hasselblad Pro modu ile gelecek.

İLGİLİ HABERLER