Teknoloji

İnternete sızan OnePlus 6T kutusu yeni bir özelliği işaret ediyor

oneplus 6t

Henüz resmiyet kazanmayan akıllı telefonlara ilişkin sızıntılar asla kesilmiyor. Bu sızıntılarda genellikle taslaklar öne çıksa da, kimi zaman ürün kutuları da önemli ipuçları veriyor. OnePlus 6T de duyurulmamış olsa da, internete sızan ve telefona ait olduğu belirtilen kutu bazı dikkat çekici özellikleri işaret ediyor.

Öncelikli olarak bir kutunun sahtesini yapmanın telefonun sahtesini yapmaya kıyasla daha kolay olduğunu unutmamak gerekiyor. Bu nedenle söz konusu sızıntıya biraz temkinli olarak yaklaşmakta fayda var.

OnePlus 6T kutusunda telefonu gösteren herhangi bir fotoğraf yer almıyor. Ancak kutuya yerleştirilen telefon çiziminde ekrana entegre edilen parmak izi tarayıcısına yönelik ipucu dikkat çekiyor. Eğer bu ipucu doğru çıkarsa, 6T OnePlus’ın portföyünde ekrana entegre parmak izi sensörüne sahip ilk cihaz olacak.

6T’de su damlası şeklinde bir ekran çentiğinin de olması bekleniyor. Oppo R17’de söz konusu çentik tasarımının uygulanması, OnePlus 6T için de bu yönde bir beklenti oluşturdu. 6T’nin ne zaman tanıtılacağı konusunda ortada somut bir işaret bulunmasa da, OnePlus’ın geçmiş tercihleri nedeniyle gözler kasım ayına çevriliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER