Teknoloji

OnePlus 6 suya dayanıklı olacak

oneplus 6 suya dayanıklı

Düşey yönlü yerleştirilmiş iki arka kamera, Qualcomm Snapdragon 845 işlemci ve 256 GB RAM gibi özellikler, şimdiye kadar OnePlus 6’nın barındıracağını öğrendiğimiz unsurlar arasında bulunuyor. Şimdiyse OnePlus Hindistan’ın Twitter hesabı sayesinde yakında çıkacak telefonun suya dayanıklı olacağını da öğreniyoruz.

Bu demek oluyor ki, cihaz ya IP67 ya da IP68 sertifikalı olacak. Her iki durumda da, telefonun suya ve toza dayanıklı olacağını söyleyebiliriz.

Söz konusu tanıtım, OnePlus 6 tanıtımları Hindistan’daki sinemalarda dönmeye başladıktan sonra ortaya çıktı. Aslında sinemalardaki tanıtımlar Twitter’da gösterilenlerden çok farklı değil. Ancak telefonun piyasaya çıkışı hakkında biraz ipucu veriyor. Önceki OnePlus telefonları gibi, OnePlus 6 da Hindistan’da öncelikle Amazon tarafından satılacak.

Şimdiye kadar OnePlus 6’nın iPhone X’un ekranındakine benzer şekilde çentik barındıracağını ve 3.5mm kulaklık jakına sahip olacağını öğrendik. Cihazın şimdiye kadar çıkan OnePlus telefonlarınınkinden daha büyük boyutlu bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Şirket ekran büyüklüğünü, cihazın boyutlarını artırmadan yükseltmeyi başardığını söylüyor. Ekran-gövde oranı yüzde 90 olacak.

OnePlus 6’nın çıkışı yaklaştıkça, bu telefon hakkındaki sızıntılar, dedikodular, haberler daha da artmaya başladı. OnePlus 6 haberlerinin hepsini Teknoblog’dan takip edebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER