Teknoloji

OnePlus CEO’su OnePlus 6’nın bazı teknik özelliklerini doğruladı

oneplus 6

OnePlus CEO’su Pete Lau, OnePlus forumlarında yer alan bir konu başlığının altında, şirketinin gelecek nesil amiral gemisi telefonunun bazı teknik özelliklerini doğruladı. OnePlus 6’da da, çoğu 2018 model amiral gemisi telefonda olduğu gibi Snapdragon 845 işlemci bulunacak. Aynı zamanda 8 GB’ye kadar RAM ve 256 GB’ye kadar depolama alanı seçeneklerini göreceğiz.

OnePlus 6’nın hangi teknik özellikleri barındıracağına dair dedikodular daha önce sızmıştı. Bu nedenle CEO’nun verdiği onay çok da şaşırtıcı olmadı. Ancak bellek seçeneklerinin sunulacak olması, en azından bütçesini düşünenler için daha düşük konfigürasyonlu, buna karşılık daha yüksek performans isteyenler için de daha üstün niteliklere sahip modellerin olacağını gösteriyor. OnePlus 5T’de en fazla 128 GB’lık depolama kapasitesi sunuluyordu.

OnePlus 6’nın çıkışına daha hâlâ birkaç ay var. Ancak Lau’nun duyurusu, telefonun ekranının çentik barındıracağı ve bunun gibi ipuçlarının artması, amiral gemisi Android telefonun çıkışına epey yaklaştığımızı gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER