Teknoloji

OnePlus 6 sızıntısı değişen tasarımın ipuçlarını veriyor

oneplus 6OnePlus 6 modeli için bekleyiş çok uzun sürmeyecek gibi görünüyor. Bu telefonla ilgili dedikodular artmaya başladı. Son olarak, Android telefona ait olduğu iddia edilen yeni bir sızıntı daha meydana geldi.

OnePlus’ın OnePlus 5T modellerinin ABD’deki stoklarının tükendiği söyleniyor. Bu durumda gelecek nesil modelin çok yakında çıkacağına dair beklentileri artırıyor. Popüler sızıntı kaynaklarından Evan Blass, OnePlus 6’a ait olduğunu öne sürdüğü bir fotoğraf paylaşarak yeni modele dair heyecanı biraz daha artırdı.

Yukarıdaki fotoğrafta gösterilen telefona yakından baktığımızda, OnePlus 5T’ye göre bazı değişikliklerin söz konusu olduğunu görüyoruz. Bazı kavisi yapılar aynı kalırken kulaklık jakı da varlığını koruyor gibi görünüyor. Ancak arkanın dokulu yüzeyi, şirketin ahşap tampon kılıflarını andırıyor. Bu dokulu yapının telefona eklenmiş olduğunu görüyoruz.

Sızan fotoğrafta yeni telefonun her yanı görünmüyor. Bu nedenle öndeki ayrıntıları için biraz daha beklememiz gerekiyor. Acaba bu telefonda da, yeni tanıtılan Huawei P20 ve Huawei P20 Pro modellerinin ekranları gibi çentik bulunacak mı? Öte yandan fotoğraftan, arkadaki çift kamera sisteminde kameralarının düşey yönde yerleştirildiğini görüyoruz.

Eğer bu sızıntı doğru çıkarsa, üzerinde oynamalar yapılmış bir parmak izi okuyucusu bekliyor. Bu birim yine OnePlus logosunun üstünde bulunuyor. Ancak dairesel şekli dikdörtgene dönecek gibi görünüyor. Bu açıdan Samsung Galaxy S9+’ın parmak izi okuyucusu yapısına benziyor.

OnePlus 6’nın tasarımı da yeni tanıtılan Oppo telefonunu mu izleyecek? OnePlus 5T’den daha pahalı mı olacak? Ekranında çentik bulunacak mı? OnePlus 6 ile ilgili olarak önümüzdeki haftalarda daha fazlasını duymayı bekliyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER