Teknoloji

OnePlus 5T’nin Lav Kırmızısı renkli versiyonu Sevgililer Günü için geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus, geçtiğimiz aylarda çıkardığı OnePlus 5T modelinin kırmızı renkli versiyonunu, Sevgililer Günü zamanında, Kuzey Amerika ve Avrupa pazarlarında da satmaya başlıyor.

Lav Kırmızısı olarak adlandırılan bu yeni renk geçen yılın sonlarında Çin ve Hindistan’da satışa sunulmuştu. OnePlus, Sevgililer Gününü fırsat bilerek bu renk seçeneğini yeni ülke pazarlarına getiriyor. Şirket, OnePlus 5T’nin Lav Kırmızısı renkli modelinin tanıtımı için süper model Emily Ratajkowski’den de destek alıyor. Manken, görgüsüz bir adamla, bir restoranda Sevgililer Günü yemeği yerken görülüyor. O’na hediye olarak el yapımı bir oyuncak ayı gelirken, Ratajkowski kırmızı renkli OnePlus 5T’yi partnerine uzatıyor.

Bu kısa tanıtımın sonunda süper model, “Kim yılın en iyi akıllı telefonunu istemez ki?” diyor, ardında da OnePlus’ın en son amiral gemisi telefonuna gelen yorumlardan bazıları gösteriliyor.

Telefonun yeni renk seçeneği gelse de, fiyatı değişmiyor. Ancak Lav Kırmızısı OnePlus 5T’nin sadece 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafızalı versiyonu satılıyor. Bu telefon da Gece Siyahı renkli versiyon gibi 559 dolara yurt dışında satılacak.

Bu arada OnePlus 5T sahibi olan veya bazı aksesuarlar satın almak isteyenler için çeşitli paketlerde indirim yapılıyor. İçinde kulaklıklar, çantalar ve kılıfların olduğu paketler indirimli olarak sunuluyor.

OnePlus, Lav Kırmızısı modelin 6 Şubat günü, Türkiye saatiyle 18.00’de satışa çıkacağını belirtiyor. 9 Şubat’tan önce telefon için sipariş vermiş olanlara da gönderimde öncelik tanınacak. Kırmızı renkli ürün sınırlı sayıda olacak şekilde piyasaya sürülüyor. Stoklar tükendiğinde, OnePlus 5T’nin bu yeni renk seçeneği tekrar satışa çıkarılmayacak.

Artık dikkatler yavaş yavaş OnePlus 6’ya kaymaya başlayacaktır. 2018 model amiral gemisi telefonun ikinci çeyreğin sonlarına doğru tanıtılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER