Teknoloji

OnePlus 5T sahipleri açık beta sürümü sayesinde Android Oreo ile buluşuyor

oneplus 5tOnePlus, geçtiğimiz hafta itibarıyla OnePlus 5 için Android 8.0 Oreo güncellemesini dağıtıma çıkarmıştı. Şirket, yeni yılla birlikte en yeni akıllı telefonu OnePlus 5T için de herkese açık Android Oreo beta sürecini başlattı.

Oxygen OS Open Beta 1 paketi, 5T sahiplerine Android Oreo’nun beta sürümünü de getiriyor. Bu pakette Android Oreo’nun yanı sıra OnePlus tarafından geliştirilen bazı özellikler ve şirketin geçtiğimiz ay hazırladığı güvenlik yaması da yer alıyor.

Ancak her beta sürümünde görülen küçük kusurlara OnePlus’ın yeni Oxygen OS beta sürümünde de rastlanıyor. Bu küçük kusurların varlığı nedeniyle rahatsız olacak kullanıcıların ana versiyonu beklemesinde fayda olduğunu belirtmek gerekiyor.

Güncelleme paketi, OnePlus’ın başlatıcısı için bazı değişiklikler sunuyor. Resim içinde resim desteği, otomatik doldurma ve akıllı metin seçeneklerindeki yenilikler de güncellemeyle kullanıcılara ulaşıyor. Google’ın Android Oreo ile sunduğu özellikler de paketin içinde yer alıyor.

OnePlus 5T Android Oreo güncellemesinin tam sürümünü ne zaman alacak?

OnePlus’tan Android Oreo güncellemesinin tam sürümü ne zaman OnePlus 5T sahiplerine ulaştırılacağı konusunda bir açıklama gelmiş değil. Ancak herkese açık beta sürecinin başlamış olması, nihai güncellemenin de çok uzakta olmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER