Teknoloji

OnePlus 13 tasarımı için şimdiye kadarki en net ipucu geldi

oneplus 13

OnePlus 13 ile resmen tanışmak için önümüzde oldukça uzun bir süre var. Ancak bu durum sızıntı ve söylentilerin etrafta dolaşmasını engellemiyor. Girişimci bir Weibo kullanıcısı da bu sızıntıları baz alarak OnePlus 13’ün yenilenmiş arka panel tasarımını gösteren bir görsel paylaştı.

Yenilenen tasarıma bakıldığında öncelikle kamera modülündeki değişim göze çarpıyor. Yuvarlak kamera modülünün yerini köşeleri yuvarlatılmış kare bir modülün alması dikkat çekiyor.

Bunun sızan bir görsel olmadığını, ancak sızan bilgiler doğrultusunda oluşturulmuş bir görsel olduğunu belirtmek gerekiyor. Kısacası karşımıza çıkan görüntü yüzde 100 doğru olmayabilir, ancak neyle karşılaşacağımız konusunda bir fikir verebilir.

OnePlus 13’ün yakında çıkacak olan Snapdragon 8 Gen 4 ile gelecek ilk cihazlar arasında olduğu söyleniyor. Bununla birlikte, Xiaomi’nin yonga seti için özel ilk lansman haklarına sahip olduğu görülüyor. Bu da OnePlus 13’ün Xiaomi 15 ve 15 Pro’nun ardından tanıtılacağı anlamına geliyor.

OnePlus 13 kasım ayında resmiyet kazanabilir

OnePlus 12 geçtiğimiz yıl aralık ayının başlarında Çin’de tanıtılmıştı. Xiaomi 14 serisi ise ekim ayının son günlerinde gözler önüne çıkmıştı. Ancak Xiaomi 15’in geçtiğimiz yıla kıyasla biraz daha erken duyurulacağı söyleniyor. Bu da OnePlus 13’ün kasım ayının ortasında veya sonunda tanıtılabileceğinin sinyalini veriyor.

OnePlus 13 hakkında çıkan haberlere biraz temkinli şekilde bakmak gerekiyor. Zira bu tarz paylaşımların hepsi farklı işaretler verebiliyor. Ancak akıllı telefonun selefinden farklı bir arka tasarıma sahip olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİLİ HABERLER