Teknoloji

OnePlus 12’nin özellikleri için ilk sızıntı geldi

oneplus 11 oneplus 12

OnePlus 11 geçtiğimiz ocak ayında tanıtılmıştı. Bu akıllı telefonun takipçisi OnePlus 12 için de çalışmaların şimdiden başladığı söyleniyor. Aralık ayında Çin’de duyurulması sonra da dünyaya açılması beklenen telefonun özellikleri için ilk sızıntı geldi.

Geliştirme çalışmalarının ilk aşaması devam eden telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon Gen 3 işlemcinin bulunması öngörülüyor. Yenileme hızı 120 Hz olan 6.7 inç QHD çözünürlüklü QLED ekran ve 100W kablolu şarj destekli 5000 mAh pil de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Akıllı telefonun arkasında üçlü bir kamera sisteminin bulunması bekleniyor. Burada ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği söyleniyor. 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 64 megapiksel periskop zoom kamera da sistemi tamamlayacak. Bunun OnePlus markası için bir ilk olacağını belirtmekte fayda var. Kısacası telefonda pek fazla değişimin beklenmediği söylenebilir.

OnePlus 12 hakkında önümüzdeki dönemde daha fazla haber duyabiliriz

OnePlus 12’nin geliştirme çalışmaları yeni başladığı için telefonla ilgili haberlere temkinli yaklaşmakta fayda var. Önümüzdeki dönemde bu telefonla ilgili yeni haberler duymak da sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER