Teknoloji

OnePlus 11 yüksek şarj hızı desteğiyle gelecek

oneplus 11

OnePlus’ın yeni amiral gemisi telefonu OnePlus 11’in 2023’ün ilk günlerinde resmiyet kazanması bekleniyor. Çin’in sertifika kurulu 3C’nin kayıtlarında boy gösteren PHB110 model numaralı cihazın da bu telefon olduğu tahmin ediliyor. Sertifika kurulunun kaydı, telefonun 100W şarj desteğine sahip bir pil taşıdığını gösteriyor.

Telefonun 11V/9.1A çıkış desteğine sahip olduğu söyleniyor. Bu kapasitenin OnePlus 10 Pro’dan fazla, OnePlus 10T’den daha az olduğunu belirtmekte fayda var.

Telefon için hazırlanan şarj adaptörü VCBAJACH seri numarasını taşıyor. Aynı adaptörün Realme GT 2 Explorer Master Edition modeliyle birlikte sunulduğu belirtiliyor. OnePlus’ın yeni telefonunun pil kapasitesi ise belirsizliğini koruyor.

OnePlus 10 Pro’da 5000 mAh kapasiteli bir pil mevcut. Çinli üreticinin sıradaki amiral gemisi telefonunda bu kapasiteyi artırıp artırmayacağı şu an için bilinmiyor.

OnePlus 11 Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelecek

OnePlus 11, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelecek. 50 megapiksel ana kamera, 48 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2x zum destekli 32 megapiksel telefoto kamera telefonun özellikleri arasında sayılıyor. OnePlus’ın bu telefonun Pro versiyonunu çıkarması beklenmiyor.

İLGİLİ HABERLER