Teknoloji

OnePlus 11 için tasarımı gösteren bir sızıntı daha

oneplus 11
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus 11 2023’ün başlarında tanıtılması beklenen telefonlar arasında yer alıyor. Telefonla ilgili sızıntılar ise bir süredir etrafta dolaşıyor. Bunların en yenisi, OnePlus’ın sıradaki amiral gemisi telefonunun tasarımına yakından bakmayı sağlıyor.

Söz konusu görseller, daha önce internete sızan görsellerle benzerlik gösteriyor. Üç sensörün bulunduğu büyük ve yuvarlak kamera modülü, kavisli arka panel ve geri dönen bildirim kızağı hemen göze çarpıyor.

Akıllı telefonun Volkanik Siyah ve Orman Zümrüt (Yeşil) renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacağı belirtiliyor. Geçmiş sızıntılar telefonun teknik özellikleri konusunda fikir edinmeye de yardımcı oluyor.

OnePlus 11 Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelecek

Telefonda 6.7 inç büyüklüğünde QHD+ çözünürlüklü AMOLED ekranın bulunması bekleniyor. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye ise 16 GB RAM’in eşlik edeceği belirtiliyor. 50 megapiksel ana kamera, 48 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 32 megapiksel 2x telefoto kamera, 100W hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

OnePlus 11

OnePlus 11’in Pro versiyonunun çıkması beklenmiyor. Şirketin isimlendirme stratejisini sadeleştirme amacıyla böyle bir karar aldığı belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER