Teknoloji

OnePlus 10 Pro sızıntısı teknik detayları gösteriyor

oneplus 10 pro

OnePlus 10 Pro hakkındaki sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntılara şimdi de OnLeaks ve 91Mobiles sitesi tarafından paylaşılan görseller ve teknik özellikler, telefon hakkında fikir edinmeyi sağlıyor.

Akıllı telefonda 6.7 inç büyüklüğünde QHD+ çözünürlüklü 120 Hz AMOLED ekranın bulunacağı söyleniyor. Snapdragon 8 Gen1 işlemci, 8 veya 12 GB LPDDR5 RAM ile 128 veya 256 GB UFS 3.1 depolama alanı telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

48 megapiksel ana arka kamera, 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 8 megapiksel 3.3x zum lensin telefonun kamera sistemini oluşturması bekleniyor. Kamera sistemi OnePlus 9 Pro ile aynı olacak gibi görünüyor.

Ancak OnePlus 10 Pro’da daha gelişmiş sensör ve optiklerin de kullanılabileceği belirtiliyor. 32 megapiksel ön kamera da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

OnePlus 10 Pro ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pilden alacak. Şarj hızı konusunda ise somut bir bilgi mevcut değil. IP68 suya ve toza dayanıklılık sertifikası da telefonun özellikleri arasında sayılıyor. OnePlus 10 serisinin ocak veya şubat ayında Çin’de tanıtılması, nisan ayında da dünyaya açılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER