Teknoloji

OnePlus 10 Pro için çıkış tarihi açıklaması

oneplus 10 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus’ın kurucusu Pete Lau, şirketinin yeni amiral gemisi telefonu OnePlus 10 Pro için merakla beklenen açıklamayı yaptı. Lau, telefonun önümüzdeki ay kullanıcılarla buluşacağını doğruladı. Söz konusu açıklama, Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da paylaşıldı.

OnePlus 10 Pro’nun kalbinde Qualcomm’un yeni nesil amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 8 Gen 1 bulunacak. 32 megapiksel ön kamera, 6.7 inç 120 Hz LPTO QHD+ AMOLED ekran gibi özelliklerin varlığı da sızıntılar sayesinde görülmüştü.

Telefonda Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemciye 12 GB LPDDR5 RAM’in eşlik etmesi bekleniyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB olacak. Arkadaki üçlü kamera sisteminin ise OnePlus 9 Pro’ya benzer nitelikte olacağı konuşuluyor. 48 megapiksel ana kamera ve 50 megapiksel ultra geniş açılı kameraya 8 megapiksel 3.3x telefoto kameranın eşlik etmesi bekleniyor.

oneplus 10 pro5000 mAh pil, 80W kablolu ve 50W kablosuz hızlı şarj da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Önümüzdeki ay Çin’de piyasaya çıkacak olan OnePlus 10 Pro için henüz küresel bir çıkış tarihi açıklanmış değil. Ancak oklar nisan ayını işaret ediyor. Bu konudaki net açıklama için de telefonun resmiyet kazanmasını beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER