Teknoloji

Xiaomi 12 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

xiaomi 12

Xiaomi 12 serisinin 12 Aralık’ta tanıtılacağı söylentisi gerçeğe dönüşmemişti. Bu tarihin geçmesinin ardından gözler konuşulan diğer seçenek olan 28 Aralık’a çevrilmişti. Beklenen açıklama sonunda geldi ve serinin tanıtımının 28 Aralık’ta gerçekleştirileceği resmen duyuruldu.

Etkinlik Çin’de yerel saatle 19:30’da (TSİ 14:30) başlayacak. Xiaomi’den şimdilik seride kaç telefonun bulunacağı konusunda resmi bir bilgi verilmiş değil. Ancak şirket yöneticilerinin serideki cihazlarla yaptığı Weibo paylaşımları sayesinde 12, 12X ve 12 Pro modellerinin varlığı görülmüştü. Ultra versiyonun da seride bulunması beklense de, henüz bu versiyon için çok net bir işaret gelmiş değil.

Xiaomi 12’ye dair bilinen en önemli nokta, serinin üyelerinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcinin bulunacak olması. Ancak bu işlemcinin sadece Pro versiyonda kullanılması da ihtimaller arasında yer alıyor. Bu konudaki net bilgi için resmi duyuruyu beklemek gerekiyor.

xiaomi 12Önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek tanıtım öncesinde Xiaomi 12 serisine dair bazı resmi paylaşımların gelmesi ve böylelikle yeni detayların da ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER