Teknoloji

OnePlus 10 Pro için 125W şarj desteği iddiası

oneplus 10 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus’ın yeni amiral gemisi telefonu OnePlus 10 hakkındaki sızıntılar şimdiden etrafta dolaşıyor. OnePlus 10 Pro hakkındaki ilk detaylar da bir süre önce gün yüzüne çıkmıştı. Telefona ait olduğu söylenen görseller, Galaxy S21’e benzeyen kamera tasarımını göstermişti.

Şimdi de OnePlus 10 Pro’yla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Ünlü duyumcu Mukul Sharma, akıllı telefonun şarj hızı itibarıyla diğer tüm akıllı telefonları geride bırakabileceğini dile getirdi.

Sharma’nın paylaşımına göre, OnePlus 10 Pro’nun dışında başka BBK Electronics modellerinde de 125W kablolu hızlı şarj desteği sunulacak. Bunlar arasında Oppo Find X4 ve Reno 8 Pro da bulunuyor. 125W hızlı şarj desteği sayesinde 4000 mAh kapasiteli pilin 20 dakika içinde doldurulabileceği belirtiliyor. Yine de, bu hız pilin verim kaybı ve güvenlik konusunda akıllara bazı sorular getiriyor.

Sharma’ya göre, OnePlus ve Oppo’nun çatı şirketi BBK Electronics, pili korumak için güvenliği artıran özel bir kablo kullanacak. Hâlihazırda OnePlus 9 serisinde 65W kablolu şarj desteği sunuluyor. OnePlus 9 Pro’nun pili 29 dakika içinde doldurulabiliyor. Yeni teknolojiyle şarj süresinin daha da aşağıya çekilmesi hedefleniyor.

OnePlus 10 ve OnePlus 10 Pro, büyük ihtimalle önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde gözler önüne çıkacak. Telefonlar tanıtılana kadar cihazlara dair yeni detayların internete sızması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER